| Dobrodosli na forum Extreme. Forum je za sve redom.. Nauka,knjizevnost,zdravlje,sport,ljubav,sex,muzika,filmovi,humor,istorija,skola,posao,fakultet,download,i jos dosta toga.. Jedini uslov da budete na forumu,je da se dobro zabavite..Uzivajte...:)) |
| | Musko - Zenska Prijateljstva? | |
| | Аутор | Порука |
---|
Admin Admin

Број порука : 420 Join date : 10.09.2008
 | Наслов: Musko - Zenska Prijateljstva? Thu Sep 11, 2008 10:14 am | |
| Sta mislite koliko su moguca musko zenska prijateljstva? Da li imate za druga/drugaricu osobu suprotnog pola? Da li ipak tu postoji neke tenzije za nesto vise od drugarstva? Iskreno sto sam stariji ta tenzija je sve veca, i sve manje verujem u ona iskrena prijateljstva izmedju muskarca i zene  Postavio sam ovu temu jer sam izvalio da se u poslednjem periodu cesto "se napadamo" kad sam sa drugaricama. Mislim naravno ono iz zezanja.. ali kao sto kazu gde ima dima, ima i vatre  | |
|  | | Planetary Admin

Број порука : 145 Join date : 10.09.2008
 | Наслов: Re: Musko - Zenska Prijateljstva? Thu Sep 11, 2008 3:18 pm | |
| Pa gde znam sve zavisi imama ja extra drugarici...ali ima tu i nekih ^^  mada verjem u prijateljstvo musko-zensko  | |
|  | | joccka93
Број порука : 10 Join date : 20.09.2008 Age : 29
 | Наслов: Re: Musko - Zenska Prijateljstva? Sat Sep 20, 2008 2:13 am | |
| - Admin ::
- Sta mislite koliko su moguca musko zenska prijateljstva? Da li imate za
druga/drugaricu osobu suprotnog pola? Da li ipak tu postoji neke tenzije za nesto vise od drugarstva? Iskreno sto sam stariji ta tenzija je sve veca, i sve manje verujem u ona iskrena prijateljstva izmedju muskarca i zene  Postavio sam ovu temu jer sam izvalio da se u poslednjem periodu cesto "se napadamo" kad sam sa drugaricama. Mislim naravno ono iz zezanja.. ali kao sto kazu gde ima dima, ima i vatre  E ja sam imala jednog prijatelja , kog sam volela vishe od sebe , al se na kraju ispostavilo da on nije tako dobra , fina i slatka osoba , i da je podlozan uticajima drugih prijatelja , i ne govorimo vishe od 3 meseca , fali mi malo , ali vreme leci sve . A i kazu da su ta prijateljstva nemogutja jer se jedno uvek zaljubi . Mislim da je to tacno , a i ja se chesto ''napadam '' sa drugovima , ali morash da stvorish razliku , nisu svi prijatelji a tema je o prijateljstvima , drugarice su drugarice i drugovi samo drugovi , prijatelji su neshto drugo ! | |
|  | | Isidora_Queen
Број порука : 53 Join date : 04.11.2008 Age : 28
 | Наслов: Re: Musko - Zenska Prijateljstva? Wed Nov 05, 2008 6:57 am | |
| Naravno da imam druga,ali to nije pravo prijateljstvo! A zasto???!! ZATO STO PRAVO PRIJATELJSTVO IZMEDJU MUSKARCA I ZENE NIJE IZVEDIVO!  | |
|  | | Sponsored content
 | Наслов: Re: Musko - Zenska Prijateljstva?  | |
| |
|  | | | Musko - Zenska Prijateljstva? | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|