| Dobrodosli na forum Extreme. Forum je za sve redom.. Nauka,knjizevnost,zdravlje,sport,ljubav,sex,muzika,filmovi,humor,istorija,skola,posao,fakultet,download,i jos dosta toga.. Jedini uslov da budete na forumu,je da se dobro zabavite..Uzivajte...:)) |
| | Predstavite nam se. | |
|
+17Bebito Corleone Anchy <3 12121 ALEXANDRA ShaMaN disaster Ljuba HiP_HoPeR NCK TASKE Delija021 Kenny` DjomlaMrak Princess_Jaffa_ ^^Imm0rtal^^ Planetary Admin 21 posters | |
Аутор | Порука |
---|
^^Bucka^^93

Број порука : 39 Join date : 17.09.2008 Age : 29 Локација : Kragujewatz,Srbija
 | Наслов: Re: Predstavite nam se. Fri Sep 19, 2008 12:14 pm | |
| Ja sam Tamara iz KG-a..93 god...EmO!!! Just another Serbian song written for another Serbian boy just another Serbian dreamer just another Serbian fall
so drop me a line ohhh if you can find the time I'd love to hear just where you've ended up does happiness rest at your door? do you ever think about us anymore? [  | |
|  | | Isidora_Queen
Број порука : 53 Join date : 04.11.2008 Age : 28
 | Наслов: Re: Predstavite nam se. Tue Nov 04, 2008 1:47 pm | |
| Pa ovako.... Ja sam,glavom i bradom, Isidora Zivkovic,'94. godiste sam. Zivim u Republici Srpskoj,tacnije,Modrica! Obozavam muziku,svirati gitaru,Nightwish,Queen,Within Temptation...itd. That's all 'bout me!!! | |
|  | | Marchello
Број порука : 22 Join date : 17.02.2009
 | Наслов: Marchello Wed Feb 18, 2009 7:39 am | |
| ZzOpP sWima ..... Ja se zovem eDDy^x3m 15.02.1989.... PoDg0ricA / M0nTeNeGro...... To Bi biLo t0! Ak nekog Nes interesira Nek PiTa.... Jer Ne Skita  | |
|  | | Sponsored content
 | Наслов: Re: Predstavite nam se.  | |
| |
|  | | | Predstavite nam se. | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|